Підбиваємо підсумки: хіти продажів,
гучні екранізації та прорив року.




До книгарень мчать останні новинки 2017 року, а ми підбиваємо підсумки шаленого року, поки ви обираєте найкращі книжкові подарунки під ялинку.

Рік для видавництва був динамічним: ми зросли та посіли лідерську позицію на ринку, випускаючи в середньому 40 книг на місяць, 90 % з яких українською  мовою.
І не питайте, як ми все встигали! ☺


Дякуємо вам, любі читачі та читачки, що долучилися до жвавого обговорення нашої  нововиданої «художки». Ми отримали (та продовжуємо отримувати) безліч відгуків та рецензій!


Лідери продажів нашої перекладної художньої літератури
  


Лідери продажів перекладної фантастики та фентезі
  

Бізнес-поради, теорію, практику, натхнення та стимул — все це наші читачі черпали зі світових бестселерів за авторства Дональда Трампа, Робіна Шарми, Лі Куан Ю, Річарда Бренсона та інших топових всесвітньовідомих персоналій.


Лідери продажів нон-фікшн літератури
  
Цього року видавництво відкрило чимало нових українських письменників та письменниць, які одразу завоювали палку читацьку любов: зокрема журналістку Лору Підгірну з «Червоною Офелією», журналістку та письменницу Аліну Акуленко, що видала у нашому видавництві книгу «Побачити свої зірки в калюжі», та фантастку зі Львівщини Ярину Каторож із романом «Стожар».


Прорив року
  

Також ми провели понад тридцять іміджевих презентацій книг із нашими авторами в різних містах України та шістнадцять різноманітних майстер-класів. Однією з найбільших подій для нашого видавництва став приїзд в Україну Роджера Філда, літературного агента, автора ідеї та редактора трилера про ймовірний сценарій Третьої світової війни — «Війна з Росією», що його написав Річард Ширрефф. Ми презентували це видання на «Книжковому Арсеналі», де його придбав президент Петро Порошенко.

Ми старанно наповнювали дитячий сегмент та презентувавши величезну кількість проектів, які підкорили серця наших юних читачів. Серед найпродаваніших книг у цій ніші: серія «Щоденник слабака» Джефа Кінні, та повчальні книги Девіда Вольямса.

Вперше ми запустили проект Big Cat Collins з британським видавництвом Harper Collins. Цю унікальну програму, що вчить дітей віком від трьох до дванадцяти  років читати, використовують тисячі європейських шкіл та садочків, а тепер і українські навчальні заклади.


 Лідери продажів дитячої художньої літератури
 


Абсолютний лідер онлайн-продажів
 


Лідери продажів дитячої науково-популярної літератури

  


  Найгучніші екранізації 2017 року за книгами, переклади яких вийшли у «КМ-Букс»:
  


 У першому півріччі 2018 року нас чекає ще 7 екранізацій, найгучніші з яких:
  


Плани на 2018 рік

Готуйтеся читати дуже багато хороших книжок      ми плануємо видати до півтисячі нових найменувань! Слідкуйте за нами в соціальних мережах та на сайті.